Agnefonden 2021

Under ÖIS-galan den 4:e december så delades stipendierna ut till årets pristagare av Agne Simonssons fond för förtjänt spelare inom ÖIS ungdomsfotboll.

Varje år utdelas ett årligt stipendium till två spelare, en kille och en tjej, inom ÖIS Ungdomsfotboll som uppnått högst 17 års ålder aktuellt år. Dessa stipendiater utses av ÖIS Ungdomsfotboll i samråd med Balders Hage.

En av årets pristagare var på plats på ÖIS-galan och mottog sitt stipendium, och de båda vinnarna 2021 är som följer:

Alva Lind

Motivering: ”En träningsvillig tjej som har ett stort utvecklingsintresse och som alltid jobbar hårt för lagets bästa. Alva har fina ledaregenskaper och bidrar alltid med en positiv stämning till laget och är en bra ambassadör för föreningen.”

Adrian Klipic

Motivering: ”En engagerad, motiverad, lyhörd och ödmjuk kille som alltid representerar ÖIS och sig själv på bästa vis. Strävar alltid efter att lära sig nya saker och tar sig an nya utmaningar på ett moget sätt.” 

Vill man läsa mer om vad fonden innebär och hur man kan hjälpa till att stötta densamma så går man bara in under fliken ”Om oss” och sedan klickar man på ”Agnefonden”, så får man all info man kan tänkas behöva.

Balders Hage

Rulla till toppen
Scroll to Top