Agnefonden 2022

Under ÖIS-galan den 26:e november så delades stipendierna ut till årets pristagare av Agne Simonssons fond för förtjänt spelare inom ÖIS ungdomsfotboll.

Varje år utdelas ett årligt stipendium till två spelare, en kille och en tjej, inom ÖIS Ungdomsfotboll som uppnått högst 17 års ålder aktuellt år. Dessa stipendiater utses av ÖIS Ungdomsfotboll i samråd med Balders Hage.

Årets pristagare var på plats på ÖIS-galan och mottog sina stipendium, och de båda vinnarna 2022 är som följer:

Amanda Svanström

Motivering: ”Amanda är en spelare som besitter många fina tekniska kvalitéer samt en mycket fin spelförståelse. Hon är ambitiös och målmedveten och vet vad som krävs för att komma dit hon vill med sin fotboll. Amanda tränar mycket på egen hand och är ambitiös både på och utanför planen. Förutom att hon spelar i ÖIS så har hon även varit med distriktslaget vid flera samlingar och hon är en väldigt god lagkamrat.”

William Alder

Motivering: ”William besitter många fina egenskaper som spelare. Han har en hög energi och bidrar starkt till lagets fina prestationer. Inställningen hos William är alltid hundraprocentig och det avspeglas mycket i hans spel på planen. William är en mogen individ som tar stort ansvar för sin egen utveckling och han har under året varit uttagen till flera samlingar med P17-landslaget.” 

Vill man läsa mer om vad fonden innebär och hur man kan hjälpa till att stötta densamma så går man bara in under fliken ”Om oss” och sedan klickar man på ”Agnefonden”, så får man all info man kan tänkas behöva.

Balders Hage

Rulla till toppen
Scroll to Top