Anmäl er till årets upplaga av 1887 Cup!

1887 Cup är tillbaka! I samband med ÖIS Fotbollsfestival den 4:e september så kommer turneringen ni alla väntat på att gå av stapeln. Supportrarnas egna cup går att anmäla sig till redan nu, och vi hoppas att många av er vill vara med!

Plats: ÖIS-gården. Omklädningsrum finns att tillgå.

Tid: 4:e september. Första matchen spelas kl. 10:00 (så var på plats i god tid innan dess!), och sedan beroende på hur många lag som deltar så pågår cupen tills dess att en final spelats och en vinnare utsetts. 

Anmälan: Sker till bokning@oissupporter.se, och möjligheten till anmälning finns fram till den 28:e augusti. En lista med medverkande spelare skall lämnas in på plats eller skickas in till samma mailadress som ovan innan första matchen startar. Matcherna spelas på sjumannaplaner, och 7-14 spelare per lag gäller.

Betalning: Kostnaden är 200 kr. per lag, och betalning sker via Swish, till 123 274 50 16. I samband med betalningen så skriver ni med ert lagnamn.

Övrigt: Grill kommer att hållas igång under dagen, så mat finns att köpa på plats. Och vi uppmanar även er som inte känner för att spela att komma upp till ÖIS-gården och hänga med alla ÖIS:are som kommer att vara i rörelse under dagen!

Regler kring matcherna hittar ni nedan, och spelschema kommer att publiceras efter det att anmälningstid upphört.

Vi ses på ÖIS-gården!

Balders Hage

Regler 1887-cup, 2021

Seriespel:

Seriespelsmatcherna är 2 x 7 minuter

För att avgöra slutspelslagen räknas först poäng, sedan inbördes möten, sedan målskillnad.

Slutspel:

Slutspelsmatcherna är 2 x 10 minuter

Vid oavgjort efter full tid följer förlängning 1 x 5 minuter

Vid oavgjort efter förlängning följer straffar, först 5, sedan en i taget tills vi har en vinnare.

Rulla till toppen
Scroll to Top