Kommande bortaresor

Sedan en tid tillbaka är spelschemat spikat för Superettan omgångarna 1-16 och det är dags att ta fram kalendern och planera våren på vägarna med ÖIS!

Bortapremiären är på annandag påsk, en röd dag, måndag 3 april kl 15.00 i Västerås. Goda förutsättningar för att få iväg ett bra rödblå följe. Godtagbara ursäkter är få!

Därpå följer måndagsbortamatcher (Utsikten ”borta” 1 maj ej inkluderat): Trelleborg 17 april och Örebro 16 maj. Detta är två resor där vi kommer att behöva åka från stan vid 14.30. Vi vill därför flagga för att i god tid att fixa med ledigheter för att kunna säkra sin närvaro på dessa matcher. Efter Örebro dröjer det innan nästa buss-bortaresa.

Det följer nämligen bortaderby torsdag 1 juni och långkörare till Östersund söndag 11 juni och Brage söndag 9 juli. Räkna inte med att Balders Hage erbjuder resealternativ till Östersund utan boka istället tåg i god tid för att undvika att resan blir alltför kostsam. Vad det gäller Brage medför den resan ett avstånd som gör att vi inte kan utlova storbuss, men vi kommer i varje fall erbjuda alternativ om det så blir minibuss/ar.

Den enda bortareselördagen infaller den 22 juli då vi åker till Skövde på bekvämt avstånd.

Som vanligt kommer information om Balders Hages resor löpande på hemsida och sociala medier. Hoppas vi ses på bussarna under året!

Balders Hage

Rulla till toppen
Scroll to Top