Lägesuppdatering – juli, 2022

Fotbollsherrarna har haft uppehåll, och damernas jakt på ännu en uppflyttning fortsätter i fulla drag efter deras uppehåll. En ambivalent vår och sommar hittills med mörker på Gamla Ullevi och ljus på Valhalla. ÖIS Supporterklubb Balders Hage har fortsatt jobba på som vanligt bredvid och bakom detta, och nedan följer några punkter av det som skett i vår verksamhet så här långt in i 2022:

Årsmöte

Vår tidigare långtida ordförande, Sandra Arvidsson, tackades av på årsmötet som hölls på ÖIS-gården i slutet av februari. Som nya tillskott för året i styrelsen valdes Emil Åbonde och Magnus Bång in, som då ersatte nämnda Sandra, och Michael Bossen. I övrigt ser styrelsen likadan ut som under 2021. 

Souvenirförsäljning och bortaresor

En av de absoluta kärnverksamheterna supporterklubben år efter år sysslar med är att anordna bussresor till bortamatcher, och att ta fram rödblå prylar och plagg för att färga staden och våra läktare i de rätta färgerna. Detta har inte varit på paus i år heller, och det har hittills skickats bussar till Stockholm, Örebro, Eskilstuna, Jönköping, Skövde och Borås. I sommar och höst siktar vi på att ta oss iväg till en mängd nya resmål, så häng med! 

På souvenirfronten händer det alltid grejer, och vi uppmanar att hålla utkik i vår webshop för nyheter och gamla favoriter, samt att besöka vårt försäljningsbord i samband med våra hemmamatcher (i år håller vi till utanför arenan, mellan ingången till Östra Stå och sittplatsläktaren).

Årets spelare/premiärträning

Av Balders Hages medlemmar röstades Ajdin Zeljkovic fram som årets spelare 2021 bland herrarna, och av supporterklubbens styrelse röstades Sofia Palmqvist fram som detsamma från damernas håll. Detta tillkännagjordes i samband med den trevliga tillställning som var premiärträningen, som hölls på Valhalla i vintras, och priserna för utmärkelsen, tillsammans med en bukett blommor, delades ut till vinnarna innan själva träningen drog igång. 

Quiz

Under juni månad hölls det ett ÖIS-quiz som Balders Hage anordnade på Glenns Sportsbar Ullevi, där flertalet lag kämpade om den åtråvärda och prestigefyllda segern. Tre(!) utslagsrundor krävdes för att kora segraren, vilket till slut laget med Sandra Arvidsson, Johan Gellerman, Niklas Bratt och Niklas Ohlsson blev.

Supporterrådsmöten

Vår dialog med ÖIS kansli och styrelse, samt övriga supporterklubbar fortsätter att vara god, och supporterrådsmöten hålls kontinuerligt, där det diskuteras gemensamma frågor, och planeras framtida arrangemang. Är ni medlemmar i Balders Hage och är intresserade av att veta mer kring dessa möten eller få någon synpunkt medskickad, så kontakta gärna info@oissupporter.se

Balders Hage

Rulla till toppen
Scroll to Top