Rösta på årets spelare i ÖIS 2023!

Sedan 1978 har ÖIS Supporterklubb utsett mottagaren till hederspriset Årets spelare i ÖIS elitfotboll under den gångna säsongen. Detta har enbart gällt herrspelare, fram till 2021. I år kan även ni medlemmar vara med och utse årets spelare i damlaget!

2020-talets pristagare hittills:
2020: Kevin Ackermann
2021: Ajdin Zeljkovic & Sofia Palmquist
2022: Isak Dahlqvist & Emma Thölin

Och även i år skall Årets spelare naturligtvis utses av Balders Hages medlemmar! Som medlem i supporterklubben 2023 röstar du genom att skicka ett e-postmeddelande till: tavling@oissupporter.se

Skriv:
 Ditt eget namn och medlemsnummer i Balders Hage 2023, och därefter skriver du namnet på spelaren/spelarna som du röstar på.

Varje medlem får endast rösta en gång och på en spelare i herrlaget och en i damlaget (det går såklart bra att bara rösta på antingen herr eller dam, om man anser att man har för dålig koll på något av representationslagen). Vi bortser från ofullständiga eller felaktigt ifyllda röster. Röstningen pågår fr.o.m. nu och avslutas när kalendern slår över i 2024. Priset planeras att delas ut i samband med träningsstarten för nästkommande säsong.

Välkommen med din röst!

Balders Hage

Rulla till toppen
Scroll to Top