Vi ses på Plaza!

Balders Hage har inför säsongen 2024 inlett ett samarbete med Plaza American Grill och Sports på Östra Hamngatan 37.

Detta kommer bli vår nya samlingspub inför säsongens alla hemmamatcher. Plaza kommer även att visa våra bortamatcher för de ÖIS:are som inte har möjlighet att vara på plats. Som medlem i Balders Hage så kommer du på vår nya samlingspub att få ta del av förmånliga priser på mat och dryck. Mot uppvisande av medlemskort i supporterklubben så kommer det finnas bland annat:

Mat, 160kr:
Hamburgare
Fish & chips
Bufflao wings

Dryck, 60kr:
Öl (Budweiser)
Cider

Fler rätter och drycker kommer finnas till Balders Hage-pris och självklart finns vanlig meny också att tillgå på våra matchdagar.

Första samlingen kommer att vara inför premiären mot Utsikten på påskafton 30/3. Då kommer Balders Hages priser gälla för alla ÖIS:are på plats. Framöver under säsongen så är det uppvisande av medlemskort som gäller. Blir du medlem på plats eller ännu inte hunnit få ditt medlemskort så kan du ändå vara lugn! Vi kommer se till så att alla våra medlemmar får ta del av dessa rabatterade priser.

Bli medlem redan nu (det gör du enklast via vår webbshop) för att ta del av rabatter på resor, matchpub och souvenirer. För att kunna jobba aktivt med denna typ av samarbeten och andra roliga event under året så är ni medlemmar avgörande för oss, så tveka inte på att bli medlem i en av Sveriges äldsta supporterklubbar och häng med på resan!

Vi ses på påskafton!

Rulla till toppen
Scroll to Top