Agnestipedendiater och årsmötesdags!

Medan ÖIS-säsongen är i sin linda så är supporterklubben i full rullning inför året.

Agne Simonssons fond för förtjänt spelare inom ÖIS ungdomsfotboll

Den 27:e januari så hölls den årliga ÖIS-galan, där ÖIS Supporterklubb Balders Hage deltog på ett hörn. Det så kallade Agne-stipendiatet delades ut till två ungdomar inom ÖIS som framhävt sig under 2023. Årets stipendiater var Månz Karlsson och Wilma Fredriksen, utsedda av ledare inom ÖIS Akademi tillsammans med Balders Hage. Stipendiet innebär att Månz och Wilma, utöver ära och applåder, fick motta 3000 kronor var, från Agne Simonssons fond. Grattis, säger vi återigen till våra duktiga ungdomar!

Årsmöte!

Torsdagen den 22:a februari så är det dags för årsmöte för ÖIS Supporterklubb Balders Hage. Klockan 18.00 är samtliga medlemmar välkomna till ÖIS-gården. Det bjuds på kaffe, fika och avtackningar – utöver valen av 2024 års styrelse och valberedning. Kallelse har skickats ut i samband med 2024 års medlemsavgifter i mitten av december. Väl mött!

(Har man inte möjlighet att delta på årsmötet men är intresserad av att ta del av 2023 års verksamhetsberättelse, så kan man skicka iväg ett mail till info@oissupporter.se.)

Balders Hage

Rulla till toppen
Scroll to Top