Valberedningens förslag till styrelse 2023

Valberedningens förslag till styrelse för ÖIS supporterklubb Balders Hage verksamhetsåret 2023

Lennart Gustavsson sitter på utgående mandat och avslutar sitt engagemang i styrelsen i och med årsmötet. Valberedningen vill tacka honom för hans insats i supporterklubben.

Valberedningen föreslår nuvarande ordförande, Jonathan Larsson, för omval. Vi föreslår vidare omval på två år för tre sittande ledamöter, Josefine Utbult Carlsson, Magnus Bång och Emil Åbonde.

Tre ledamöter kvarstår ett år till, det är Eric Sutton, Tomas Levin och Åsa Svensson.

Vi nominerar fyra personer till suppleant för en tid av ett år i styrelsen, två sittande och två nya personer. De sittande är Leif Johansson och Mattias Bladmyr. De nya är Anthon Lambro och Kristoffer Adelbrant.

Presentation av de nya suppleanterna vi föreslår:

  • Anthon Lambro
    Jag 25 år och har i princip följt ÖIS sedan jag föddes då många i min familj har rödblåa hjärtan. Mitt första minne är från 2004 när ÖIS kvalade sig kvar i allsvenskan mot Assyriska. Inte bara inom fotbollen men även utanför är gemenskap något som är väldigt viktigt för mig. Att alla ska känna gemenskap och tillsammans brinna för ÖIS både på hemmaplan och bortaplan såväl som i klacken och på sittplats. Ett enat öis är det bästa ÖIS oavsett vart man kommer från eller hur man är.
  • Kristoffer ”Kigge” Adelbrant
    Jag är 34 år gammal och är ÖISare sedan födsel, är man född i Örgryte så har man inte så mycket val. Det jag tycker är viktigt i dagsläget är dels att kunna främja och se till att allt fler vill åka med på bortamatcherna, samt att förhoppningsvis kunna bidra till att utveckla merchandise kring BH utöver att få en chans att engagera sig rent allmänt i att få en välmående supporterkultur.

Balders Hages valberedning

Rulla till toppen
Scroll to Top