Lägesuppdatering

Fotbollssäsongen för herrarna är som bekant igång, och medan damerna väntar på att få dra igång sin, och vi supportrar väntar på att fullt ut kunna gå och titta på matcherna, så jobbar Balders Hage på med det som är möjligt i nuvarande läge. Nedan följer en liten uppdatering i vad som skett i och kring supporterklubben den senaste tiden.

Fixardag på ÖIS-gården

Söndagen den 9:e maj så höll ÖIS styrelse och kansli, Balders Hage, Östra Stå och Inferno Örgryte i en ideell fixardag på ÖIS-gården, där huvudsysslan var att riva ned staketet på kortsidan mot vägen vid den stora konstgräsplanen. Först så knipsades själva staketnätet ned, sedan sågades stolparna det satt på av, och allt bråte som kom av dessa uppgifter forslades bort i ett par högar vid sidan av planerna. Ett nytt staket skall så småningom sättas upp ett par meter bakom det nu nedrivna. Ett femtontal deltagande från tidigare nämnda grupper medverkade, och det hela kunde avverkas på cirka fyra timmar, vilket samtliga parter var mycket nöjda över. Assisterande tränare Johan Mattsson, tillsammans med Anton Lans och Marcus Haglind Sangré anlände vid slutet av dagen med mackor och dryck till de medverkande som ett tack för nedlagt arbete.

Vi från Balders Hage vill rikta ett stort tack till ÖIS styrelse, kansli och övriga supportrar för en väl genomförd dag, och vi hoppas på fler liknande tillfällen under året för att möjliggöra en fortsatt upprustad gård!

Supporterrådsmöten

Under våren har ett par-tre representanter från Balders Hage deltagit i så kallade supporterrådsmöten tillsammans med medlemmar ur Östra Stå/Inferno Örgryte, samt ÖIS styrelse och kansli. Liknande möten har även hållits tidigare år, nytt för i år är att mötena leds av Jacob Ryder, ny ansvarig för bland annat medlemskommunikationen i ÖIS styrelse. Innehållet i mötena består dels av information från klubben till supporterklubbarna, och vice versa, samt diskussioner kring varierande aktuella punkter. Punkterna kan vara allt från kortsiktiga saker till mer långsiktiga projekt, och syftet med det hela är att ha en återkommande och välfungerande dialog klubb och supportrar emellan (mellan de generella medlemsmötena), samt att ha ett forum för tankar och idéer kring ÖIS-, medlems- och supporterfrågor. Nästa möte kommer att hållas några dagar innan ÖIS kommande medlemsmöte – vilket går av stapeln den 25:e maj, och ni hittar information om anmälan till det HÄR

MÅLtian

Den årliga MÅLtian-kampanjen har gått som tåget under 2021! Stockholmsöisarna har legat på ordentligt, och hittills fått med sig 590 personer, vilket redan deltagarmässigt är ett klart och tydligt rekord. Så förhoppningsvis (ifall ÖIS ser till att ösa in lite mål) blir summan som lämnas över till ÖIS i slutet av året markant. Stort tack på förhand till alla deltagande för ert stöd! Det går att anmäla sig när som helst under årets gång, läs mer om det här eller på Stockholmsöisarnas hemsida.

Avslutningsvis så tåls det att påminnas om att ÖIS Supporterklubb Balders Hage fyller 70 år under 2021, och vi hoppas kunna fira detta tillsammans med er vad det lider. Mer om detta när chansen dyker upp – fram tills dess: Bli Medlem i supporterklubben och hjälp oss fortsätta stötta ÖIS på alla sätt vi kan!

Balders Hage

Rulla till toppen
Scroll to Top