Välkomna till vår nya hemsida!

Välkomna, kära ÖIS:are till vår nya hemsida!

Efter intensivt jobb under vintern så kan vi idag presentera ÖIS Supporterklubb Balders Hages nya hemsida, som förhoppningsvis skall förbättra våra kommunikationsmöjligheter och förenkla intagandet av information och nyheter rörande supporterklubben för alla er ÖIS:are där ute.

I över tolv år har vår nu före detta hemsida tjänat oss väl, och även ifall utseendet och innehållet nu ändras ganska markant så hoppas och tror vi att det inte skall krävas särskilt mycket förklaring av hur hemsidan fungerar och var någonstans man kan hitta alla olika saker, utan vi tror att den skall vara såpass enkel att det mesta säger sig självt. Det var åtminstone målet i skapandet av hemsidan. Vi har tyckt att det saknats tydlighet och enkelhet i Balders Hages närvaro på nätet, och att detta skall vara ett steg i rätt riktning. En visuell uppgradering var inte en oviktig del i sammanhanget heller!

Ni har väl inte heller missat att det påbörjats en uppgradering i utseende och funktionalitet av vår webshop? Besök den här, så hittar ni rödblå souvenirer till såväl vuxna som barn, enklare än någonsin!

Har ni några frågor angående hemsidan, eller övriga Balders Hage-relaterade frågor, så kontakta gärna info@oissupporter.se så skall vi svara på allt vi kan!

Bli medlem och hjälp oss stötta ÖIS!

Balders Hage

Rulla till toppen
Scroll to Top